Etter at Pinne gikk konkurs har nok mange av de mest utelivs-sultne bekymret seg litt for om årets jul på Finnsnes skulle bli helt uten at det foregikk noe. Men nå ser det ut som det kan bli ganske så livlig i Strandgata 4 fra og med fredag 22. desember og til og med 30. desember.

Flust med uteliv i jula

– Joda, vi håper at det går i orden med denne bevillingen, og da starter vi neste fredag med pubkveld og musikk fra Ølhunnan, sier Krister Viken. Og på lillejulaften er det ny pubkveld med Christer Mørkved, samt at det da også blir diskotek i kjellerlokalene.

Andre juledag er det åpent igjen i Storgata 4, med Siana og Ben Rogers i puben, også da med diskotek i kjelleretasjen. 29. desember er det konsert der Kemspælle og Samlebandet står for musikken  på konsertscenen i kjelleren. Siste pubkveld for dette «juleforetaket» fra Frank Berntzen og Krister Viken er pubkveld 30. desember.

Frank Berntzen opplyser at alle drikkevarer fra boet til utestedet Pinne er solgt til Senja Hotell, mens det meste av driftsutstyr er solgt til Berntzens eiendomsselskap.

Frank Berntzen med god hjelp av Krister Viken sørger for at det blir liv i jula på Finnsnes i lokalene det utestedet Pinne holdt til. Foto: Maria Holm Simonsen