FINNSNES: 36-åringene Stine Valjord og Silje Christine Hansen bruker mye fritid på å deles sine livsopplevelse på hver sin blogg — nesten hver eneste dag.

Les Stines Sideblikk «Til Sine fra Stine» her

Hverdag og trening

Mens Valjord helst drar frem hverdagslivets ofte harde realiteter, er det trening og kosthold som ligger Hanssens hjerte nærmest.

– Jeg vil gjerne fortelle, ofte selvopplevde, historier fra hverdagen. Og vise at det likevel er noe hverdagsglede, forteller Valjord.

Hun har også tidligere skrevet blogger under vignetten Sideblikk i Folkebladet, og har i dag rekorden i antall lesere på én enkelt artikkel.

– Det var en artikkel med hyllest til barnehageansatte som viste seg å slå skikkelig godt an der ute, forteller hun.

Over 70.000 har til nå vært innom denne Sideblikk-artikkelen. Til sammenligning har artikler som går godt på Folkebladets nettutgave, rundt 12-15.000 visninger.

Dele litt mer

– Jeg føler at jeg kan dele litt mer av livet på en blogg enn på for eksempel Facebook, forteller Hansen.

Det var de selv som kom på idéen om å publisere bloggene i Folkebladet. Med jevne mellomrom kan du lene deg tilbake og få et frisk pust fra jentenes hverdagsliv — under vignetten Sideblikk — både i papiravisa og på nettutgaven.

– Vi ønsker vel egentlig å vise at selv om ikke alt er perfekt i hverdagen, så går det godt an å ha et fint liv, sier de to bloggerne, som begge jobber på Folkebladets markedsavdeling.

Og de vil gjerne ha med seg flere bloggere fra Midt-Troms i Folkebladet. Er det noen med skrivekløe der ute, så er det bare å ta kontakt.