Bart brennevin...

SKØELV: De fiskehungrige har fått et ny tilbud i form av SkreiXpressen, som leverer mølje på døra til folk, melder Folkebladet. – Så det er bare å bestille, sier Annika Hamborg Refsaas og Mortne Refsaas, vi lever for å levere — lever, rogn og fersk torsk! på siden 24.01.2015

KYRKSÆTERØRA: Mullah Krekar skal tvangsflyttes til Kyrksæterøra i Sør-Trøndelag av hensyn til rikets sikkerhet, melder PST og justisminister Anders Anundsen (Frp). Det er duket for mye gøy på landet når den for Frp så besværlige mullahen, ikledd Rosenborg-drakt og trønderbart, synger sin egen versjon av Prudence-låten «Æ e trønder, æ — åh Allahu Akbar kor tøff æ e...»!!

SKØELV: De fiskehungrige har fått et ny tilbud i form av SkreiXpressen, som leverer mølje på døra til folk, melder Folkebladet. – Så det er bare å bestille, sier Annika Hamborg Refsaas og Mortne Refsaas, vi lever for å levere — lever, rogn og fersk torsk!

TROMSØ: Biomar og Nofima har fått støtte fra RFF Nord til et nytt rognkjeksprosjekt, som skal gjennomføres i Tromsø, melder Folkebladet. Det forelå også søknader om støtte til både et bokstavkjeksprosjekt og et Marie-kjeksprosjekt, men begge ble avslått fordi det bare var smuler igjen i fordelingspotten. Og det var jo ikke særlig kjeks for de som fikk avslag.

FINNSNES: Lenvik har som første kommune i landet besluttet å gå til søksmål mot Staten ved Klagenemnda for offentlige anskaffelser (KOFA), for å få overprøvd et overtredelsesgebyr på 1,2 millioner kroner for brudd på forskrift om offentlige anskaffelser i forbindelse med et låneopptak, melder Folkebladet. Uansett utfall av den saken, så kan kanskje den svære klagemuren som er reist på Tirb-plassen stå som et dystert monument på alle KOFA-sakene Lenvik har hatt de siste årene.