Det har blitt gjort en vitenobservasjon som kan ha 71 år gamle Arnhild Lindholm som ble meldt savnet av sin familie tirsdag 11. juli i Øverbygd. Observasjonen ble gjort langs fylkesvei 87, den samme veien som bilen hennes ble funnet. Det melder avisa Nordlys.

Bilen ble funnet ulåst ved et grustak like i nærheten av Øverbygd kirke og cirka to mil fra kvinnens bopel i Balsfjord, samme kveld som hun ble meldt savnet. Her lå også hennes mobil, ugress-sprøytemidler og arbeidsklær. Observasjonen er ikke sikker i forhold til plasseringen av grustaket, men den gående kvinnen gikk i retning mot Rundhaugen.

Ber om hjelp

Politioverbetjent Katrine Grimnes sier til avisa at de ikke har fått noen opplysninger om andre kvinner som har gått strekninga, og at sannsynligheten for at det er 71-åringen derfor er veldig stor. De ber derfor nå om hjelp til å bekrefte eller avkrefte om det var den savnede Lindholm som ble observert langs veien.

– Hvis det er noen andre som har gått i området den aktuelle dagen, og tenkt at det ikke er viktig å ringe politiet, så er det altså det, sier Grimnes til avisa og legger til at det er gjelder området rundt grustaket og noen kilometer i begge retninger.

Vitnet har forklart at kvinnen som ble sett, hadde på seg shorts og en slags skjorte eller t-skjorte.

Vurderer nye søk

Det ble gjort omfattende søk etter kvinnen, men etter to døgn med intensiv leting både i terreng og i vann ble søket avsluttet — uten å ha funnet et eneste spor etter 71-åringen.

Onsdag ble det klart at politiet vurderer å igangsette nye søk i Målselva, i håp om å finne den savnede kvinnen. Politiets hovedteori er fortsatt at det har skjedd en ulykke.

Politiet ønsker tips i saken. Om du har sett Arnhild Lindholm (71) eller sett noen som kan ligne, ta kontakt med politiet på telefon 02800.

De ber også personer som har beveget seg langs vegen mellom Takvatnet og Rundhaug i tidsrommet tirsdag 11. juli på morgenen til rundt klokka 18.00 om å ta kontakt — uavhengig av om de har sett noe eller ikke.