TROMSØ: Pål Kjetil Walle har tidligere trent Bardu i lang tid, og har også vært innom Salangen og nå sist Fløya. Nå er Walle ansatt som spiller- og trenerutvikler i Troms Fotballkrets. Walle overtar ansvaret etter Truls Jenssen som har vært i stillingen siden 2014. Jo Are Vik sier til Folkebladet at de er svært fornøyde med å ha Walle med på laget.

– Vi er godt fornøyd med å ha ansatt Pål Kjetil. Han er en kjent fotballperson i miljøet, og er en svært dyktig trener. Vi håper og tror at vi har funnet en god etterfølger til Truls Jenssen, sier Vik over telefon til Folkebladet mandags ettermiddag.

Vik sier at de hadde flere gode søknader, men at valget til slutt falt på Walle.

– Etter en totalvurdering endte vi opp med å ansette Pål Kjetil. Vi hadde mange gode søkere og det var flere andre som også kunne gjort en veldig god jobb, men vi syntes han var det beste valget. Vi har veldig stor tro på at det blir bra, avslutter Vik.

Hovedpersonen slev var onsdag en svært glad mann i følge han selv.

– Jeg er kjempefornøyd med å få jobben. Jeg er utrolig glad for å få denne muligheten, og jeg ser på det som en veldig fin og spennende utfording, sier Walle.

– Store sko å fylle

Han er ikke i tvil om at det er en vanskelig jobb.

- Det er ei stor utfodring. Det er mye å sette seg inn i men jeg tror at etterhvert så kommer jeg meg fort inn i det. Jeg har utrolig store sko å fylle etter Truls Jenssen og de som var før han igjen, sier en ydmyk Walle.

– Jobbe med folk

Han gleder seg mest til å jobbe med mye folk.

– Det som trigger meg er at det er så spennende å jobbe med ungdom og mange folk rundt om i hele Troms. Jeg får muligheten møte ikke bare spillerne men også trenere og folk rundt klubbene.

Walle har tidligere søkt på jobben, og er derfor ekstra glad for å få muligheten.

– Jeg søkte på samme jobben i 2012, men da ble jeg andrevalget. Når jeg da så at stillingen var lyst ut på nytt leverte jeg papirene med en gang, og det var kjempemorsomt å bli valgt denne gangen, sier Walle.