Remi Kristiansen fra Sortland har ifølge en pressemelding fra utestedet reist land og strand rundt og underholdt folk på både puber, restauranter og bygdehus i lang tid.

Livemusikk

I pinsehelga tar han turen til Finnsnes og «Pinne», som på sin side lover meget god stemning hele helga.

-  Kristiansen skal spille begge dagene (fredag og lørdag), samt at vi kjører dans på pinseaften fra og med tidlig ettermiddag, opplyses det i pressemeldingen.

Som 15-åring var musikeren på veien med sine første bandprosjekter og turnerte fast fra 18 års alderen. Nå har han over 25 års erfaring som profesjonell entertainer, og har turnert med artister som January, Marith Endresen Band, Roots’n Boots og One To One.

- Så her har byens befolkning anledning til å høre på god livemusikk mens de nyter en lørdagspizza og god drikke, heter det i pressemeldingen fra utestedet.

Skryt

Kristiansen reportoar er stort og variert og fokus er på hitlåtene fordi gjenkjennelsesfaktoren er det som virkelig får fart på rockefoten.

- Låtene serveres i de fleste stilarter så her er noe for en hver anledning, poengteres det, før det legges til at musikeren får mye skryt fra fornøyde gjester og arrangører.