G 19-laget til FK Senja gikk rett til åttendedelsfinalen, etter at de vant pulja si. Torsdag kveld møtte de svenske Azalea BK fra Gøteborg. Det skulle vise seg å bli en trasig affære.

Benbrudd

For ikke nok med at laget røk ut etter straffespark-konkurranse. I andre ordinære omgang ble agets 18 år gamle Tor Jægergård sendt til sykehus med ankelbrudd.

– Han hadde null kontroll

Skaden kom som en følge av en voldsom sklitakling, og Olsen forteller om en dommer som hadde null kontroll over det som skjedde ute på banen.

– I situasjonen med Tor, der hadde han så vidt tenkt å gi frispark. Til slutt fikk spilleren så vidt gult kort, etter at jeg hadde pratet med han.

Olsen forteller at Tor Jægergård til tross for omstendighetene, er ved godt mot.

Klarte ikke å sette ledermålet

Selve kampen gikk som nevnt til straffespark. Azalea ledet 1-0 til pause, før FK Senja utlignet til 1-1 i andreomgang.

I straffespark-konkurransen ble det vanskelig, da FK Senja brente sine to første straffer.

– Det er klart at det er tungt for de to guttene som bommet på straffer også, men vi taper og vinner i lag, sånn er det bare, avslutter Olsen.

Fredag skulle hele laget til sykehuset å besøke Tor Jægergård etter at han hadde gjennomgått operasjon.