FINNSNES: Larsen var faktisk den første til å sette foten sin inn i lokalene da Otto’s åpnet i 1989. Siden den gang har han vært en ivrig gjest på utestedet.

I november la utestedet imidlertid ned og daværende innehaver Frank Berntzen avsluttet det hele med å gi ut boka «25 år i brun tjeneste»

- Jeg setter veldig stor pris på at Finnsnes nå får et mer forutsigbart utested. Initiativtaker, Jørgen Engenes, fortjener skryt som tør å satse - og det roser jeg ham for, forteller Larsen.

- Nye godt av tilbudet

Larsen tenker i så måte at ungdommen vil nyte godt av et åpent festlokale, spesielt nå som andre juledag nærmer seg med stormskritt.

- Det er jo dagen i året hvor ordet fest er særdeles sentralt. Dette vil nok være et tilbud både voksne og ungdom vil sette pris på, tenker han.

Første både inn og ut

Likeså påpeker han at renoveringen Engenes forespeiler er alfa omega for å trekke festglade Midt-Troms-væringer ut og opp av sofaen.

- Jeg tror oppussingen vil føre til at utestedet under navnet Go2gate vil bli enda mer populært blant folket. En frisk og ny start er nok på sin plass, tenker han.

En skal ifølge Larsen ikke se bort ifra at han blir den første til å stikke innom Go2gate når det åpner også.

FRISKT: Tidligere Otto’s får nytt navn, ny eier og friskere lokaler. Ifølge den nye driveren, Jørgen Engenes, skal bygget rustes opp både inne og ute. Foto: Marco Bjørklund