96 barn fordelt på 12 kursgrupper. Det er fasiten etter at Polarbadet har gjennomført en rekke kurs i løpet av høsten. Det er rekord både i antall kurs og i antall deltakere. Barna har vært med på babysvømming, småbarnssvømming, begynneropplæring og videregående svømmeopplæring.

– Rekorden skyldes at Polarbadet i de siste årene har satset på utdanning av instruktører innen svømming, og dermed har kunnet tilby flere kurs, skriver Polarbadet i en pressemelding.

Polarbadet erfarer at foreldre bruker tid og penger på at barna skal lære seg å svømme og bli tryggere i vann.

Mandag var det kursavsutning for både barn og voksne. For også voksne har hatt flere tilbud å velge i denne høsten. Både svømming og trening på land. På svømmekursene har det deltatt voksne både på nybegynnerkurs og på kurs i svømmeteknikker. Her har Polarbadet faktisk hatt deltakere helt fra Tromsø. Også på andre typer vanntrim har det vært mange deltakere.

Badet har også kjørt aktiviteter på land av mer eksotiske karakter, som yoga og Tai-chi/Qi-gong. Dette er trening som vil pågå selv om Polarbadet når stenges på grunn av renovering.

Polarbadet tilbyr også flere voksenkurs i januar neste år som går på Trygg i vann og teknikkurs i samarbeid med Fysak.