Rett før klokka 13 på onsdag fikk politiet melding om et trafikkuhell som skjedde omtrent ved fotoboksene på innfartsveien til Finnsnes. Tre personer var involvert i ulykken, og en person ble sendt til legevakta.

Svingte unna

Nå søker politiet å komme i kontakt med bilføreren som lå foran den ene av de involverte kjøretøyene, og som kjørte i retning Finnsnes.

– Vi har fått opplysninger om at bilføreren som lå foran den ene involverte bilen, en hvit Vito, skal ha vært nær å bli truffet av motgående kjøretøy. Bilføreren kjørte i retning Finnsnes, og skal ha klart å svinge unna bilen som endte opp med å treffe Vitoen som kom kjørende bak. Vi anser denne bilføreren som et mulig vitne til det som skjedde, og personen kan kanskje fortelle oss mer om hendelsesforløpet, sier leder ved etterforskningsseksjonen på Finnsnes politistasjon, Bjørn Georg Pedersen.

INVOLVERT: Politiet vil gjerne ha tak i føreren av kjøretøyet som lå foran denne hvite Vitoen. Foto: Gisken A. Eriksen

Dårlig signalement

Politiet har ikke noe mer signalement på bilen enn at de tror det handler om en personbil.

– Vi tror det er snakk om en personbil, men det kan også være en annen type kjøretøy. Vi er fortsatt i en etterforskningsfase, og ønsker å komme ut med dette mens det fortsatt er ferskt i håp om at noen melder seg til politiet, sier Pedersen, og opplyser at bilføreren kan ringe politiet på 02800.