Lokalt næringsliv opprørt over høye Bardufoss-billettpriser:

– Mange er lei av blodpriser

De skjønner ikke at det skal være mer enn dobbelt så dyrt å fly via Bardufoss enn via Tromsø. Nå krever både næringslivsaktører og politikere at SAS tar grep for å rette opp skjevhetene.

BLODPRISER:  Hotellsjef Marius Solheim Nilsen og næringssjef Kjell Furu er blant de som mener at dyre flybilletter nå rammer Bardufoss lufthavn, så vel som næringslivet og innbyggerne i Midt-Troms. – Mange er lei av blodpriser, sier Nilsen.  Foto: Gjermund Nilssen

nyheter

– Når turismen begynner å røre ordentlig på seg igjen, vil dette ble veldig trøblete. Vi taper kunder og folk til regionen, for det er ingen tvil om at mange som naturlig ville ha reist via Bardufoss, heller velger å fly til og fra Tromsø når prisforskjellen er så stor som det vi opplever nå, sier Marius Solheim Nilsen.

Blodpriser

Som daglig leder for Bardufoss hotell og leder i næringsforeninga i Målselv opplever han at flyprisene er et tema som opptar mange, og han får stadig tilbakemelding fra hotellgjester som velger å fly til og fra Tromsø, og heller ta seg til innlandet på annet vis.