Nå er Per snart klar til å markere en ny milepæl

Søndag 5. desember anløper det nye kystruteskipet Havila Capella Finnsnes for første gang. – Det blir en stor begivenhet som skal markeres, sier skipsekspeditør Per Lund som håper på en folkefest på kaia.

BEGIVENHET: Skipsekspeditør Per Lund gleder seg til å ønske det nybygde kystruteskipet Havila Capella velkommen til Finnsnes på jomfrutur søndag 5. desember.  Foto: Vidar Bjørkli

nyheter

Havila Capella forlot nylig byggeverftet i Tyrkia, og skal etter planen ut på jomfrutur fra Bergen 1. desember. Skipet tilhører rederiet Havila Kystruten som nå skal dele på å betjene havnene langs kysten sammen med Hurtigruten. Det nybygde skipet skal følge den faste seilingsruta nordover. Det betyr anløp av Finnsnes søndag 5. desember klokka 11.00.

– Vi gleder oss, sier Per Lund ved Bernh. Lunds Skipsekspedisjon.