Troms Bondelag strålende fornøyd med statsrådsutnevnelsen:

– Dette gir faktisk ei framtidstru!

– Jeg synes dette er fantastisk! Sandra er ei veldig dyktig dame, og dette kommer til å bli bra.

GLAD: Troms Bondelags leder Tone Rubach, her i samtale med nestleder Jan Ottar Østring, er glad for utnevnelsen av Sandra Borch som Norges nye landbruksstatsråd. Rubach betegner Borch som en dyktig politiker med kjennskap til utfordringene i næringa.  Foto: Gjermund Nilssen

nyheter

Det sier leder av Troms Bondelag, Tone Rubach, om utnevnelsen av Sandra Borch som ny landbruks- og matminister. Bondelagslederen mener Borch har de egenskapene som skal til for å fylle statsrådsposten og gjøre en forskjell for landbruket, og hun synes ikke minst det er gledelig at vi nå får en landbruksstatsråd som kjenner næringa godt.

– Jeg kjenner Sandra som dyktig, og hun er både erfaren og kjenner næringa veldig godt. Hun er også ei dame som tør å si fra, og hun kjenner rovdyrproblematikken godt. Det sistnevnte er jo også løftet opp i regjeringsplattforma, så det som nå skjer gir faktisk ei framtidstru for ei hardt presset næring, sier Rubach, som legger til at jobben selvsagt ikke er gjort med statsrådsutnevnelsen.