Bardu har landets laveste bokostnader:

– Ja, visst er det godt å bo i Bardu!

Ifølge Huseiernes Landsforbunds bokostnadsindeks for 2021 har Bardu landets laveste bokostnader. Det gleder Ludvig Lundberg og Terje Nesholen seg over, og de kan skrive under på at det er godt å bo i innlandskommunen i Troms.

FORNØYD:  Terje Nesholen (t.v.) og Ludvig Lundberg synes det er veldig godt å bo i Bardu. Og nå kan de også glede seg over at de bor i den kommunen i landet der den gjennomsnittlige boligereieren har lavest bokostnader.   Foto: Gjermund Nilssen

nyheter

Torsdag kom nyheten om at Bardu var billigst i Troms å bo i. Men jaggu er det ikke billigst i hele landet også.

– Ja, visst er det godt å bo i Bardu! Vi slipper jo eiendomsskatt på boliger her, men det varer vel kanskje ikke så lenge. Jeg tror nok den vil komme hit også, for kommunen har jo investert i både ny skole og store reparasjoner på idrettshallen, sier Ludvig, og får samtykkende nikk fra kompisen ved kafébordeet på Domus-kafeen på Setermoen.