Tok en skål for den nye byen

Kommunestyret i Målselv har talt: Troms har nå fire byer, og den nyeste er den minste. Foreløpig.

SKÅL FOR BYEN:  Ordfører Bengt Magne Luneng (t.v.) og varaordfører Martin Nymo kunne onsdag utbringe en skål for at Bardufoss nå er den fjerde byen i gamle Troms fylke. Vedtaket i kommunestyret ble gjort med 21 mot 2 stemmer.   Foto: Gjermund Nilssen

nyheter

– Dette er en gledens dag! Ja, det er faktisk den beste dagen min som politiker, sa varaordfører og byforkjemper Martin Nymo (H) før flertallet i kommunestyret sa et klart ja til at Bardufoss nå skal kalles en by.

Og etterpå åpnet han flasker med smellkork og boblende innhold, før han inviterte sine medpolitikere til å ta en skål for den nye byen i Midt-Troms. Og de fleste var med skålen, selv om det var to stemmer mot det byvedtaket som ble stemt fram av et flertall på 21.