Studiesentret ønsker enda tettere bånd til UiT og de ulike fagmiljøene

Studiesentrene i Midt-Troms og Nord-Troms som tilbyr tilrettelagte studier lokalt på Finnsnes og Storslett ønsker enda tettere bånd til UiT og de ulike fagmiljøene. De vil rekruttere flere studenter til fleksible utdanningsløp.

FORNØYDE: Viserektor Sveinung Eikeland ved UiT (til høyre) sammen med Arnfinn Andersen, Vidar Gunnberg og Lene Jørgensen fra studiesenteret i Midt-Troms og Berit Fjellberg og Daniel Vollstad Johnsen fra tilsvarende senter i Nord-Troms.   Foto: Magne Kveseth / UiT

nyheter

Det kom fram da representanter for studiesentrene besøkte UiT i Alta denne uka, skriver UiT på sine hjemmesider.

Utfordringene står i kø for studiesentrene. Fra ledelsen ved Midt-Troms studiesenter ble det bemerket at sentrene ønsker seg en statlig grunnfinansiering, siden det er skissert at det skal bli 27 sentre fordelt utover hele landet.