Han har jobbet internasjonalt og forvaltet milliardverdier:

Nå har Hallur ansvaret for å utvikle kommunal eiendom i Målselv

Spennende folk, spennende oppgaver og fin natur. Det er de tre viktigste grunnene til at Hallur Thordarson mandag hadde sin første arbeidsdag som daglig leder for Målselv kommunes nyopprettede eiendomsforetak.

KLAR TIL Å TA FATT: Hallur Thordarson hadde mandag sin første arbeidsdag som daglig leder for det kommunale foretaket Målselv boligbygg og eiendom. Styreleder Astrid Fjose er godt fornøyd med å ha ham håp plass, og det samme er styremedlemmene Vanja Simonsen, Vegar Gystad og Frank Stensland, samt ordfører Bengt Magne Luneng.   Foto: Gjermund Nilssen

nyheter

– Vi er veldig fornøyd med å ha fått tak i en slik kapasitet. Han har erfaring med med investering og eiendomsutvikling, og det er også et pre at Nord-Norge ikke er upløyd mark for ham, sier styremedlem i Målselv boligbygg og eiendom KF, Frank Stensland, og får støtte fra styreleder Astrid Fjose.

– Jeg tror denne ansettelsen vil styrke kommunen som eiendomsaktør og bidra til å endre retninga framover, sier hun.