Ni smittede i Senja kommune: – Det er en uoversiktlig situasjon

Senja kommune har nå ni smittede av korona, men forventer at det kommer flere i løpet av uka. Det opplyste ordfører Tom Rune Eliseussen om på en pressekonferanse mandag.

PRESSEKONFERANSE: Senja kommune holdt mandag en pressekonferanse om det pågående smitteutbruddet i kommunen.   Foto: Ida Larsen

nyheter

Fredag kveld ble det kjent at én elev ved Senja videregående skole i Finnfjordbotn hadde testet positivt på koronaviruset. Senja kommune satte umiddelbart i gang med smittesporing, og flere nærkontakter ved skolen har blitt testet igjennom hele helga.

På en pressekonferanse mandag opplyste ordfører Tom Rune Eliseussen at det nå er åtte bekreftede tilfeller av covid-19 tilknyttet smitteutbruddet på skolen. Fellestrekket er at alle de smittede har tilknytning til internatet på skolen.