Familien går hardt ut mot UNN etter at mann døde: – De fremstår som helgener i media, men i realiteten er de ikke det

Den etterlatte familien kritiserer måten de har blitt behandlet på av UNN i etterkant av hendelsen der en mann døde.

FIKK BOT: UNN fikk en bot på 500.000 kroner etter at en mann døde da han var innlagt. Nå forteller familien om hvordan de har opplevd å bli møtt av sykehuset.  Foto: Ronald Johansen

nyheter

I desember 2018 døde en mann på UNN etter en alvorlig hendelse på lungemedisinsk avdeling. Mannen skulle få behandling med et forstøverapparat, men dette ble ikke brukt på riktig måte, det førte til at mannen døde.

Forrige uke sendte UNN ut en pressemelding, der de opplyste om at de har blitt ilagt et forelegg på 500.000 kroner etter at en mannlig pasient døde. UNN har vedtatt forelegget. I pressemeldingen beklaget sykehuset dypt til familien.