Seminar utsettes på grunn av smitteutbrudd

Fredagens næringsseminar i regi av prosjektet SPORLØFT utsettes på grunn av pågående smitteutbrudd i Vesterålen.

UTSATT: (f.v.) Bent Aune, Børre Lien, Tom-Rune Eliseussen og Svein Arild Berntsen mener Sporløft er et viktig prosjekt for framtiden for de to kommunene Senja og Andøy, men foreløpig er deler av prosjektet utsatt pga. et koronautbrudd.   Foto: Dina Bråthen

nyheter

Grunnen til utsettelsen er at Vesterålen de siste dagene har opplevd en uoversiktlig smittesituasjon. Det betyr at Andøy kommune, sammen med de øvrige kommunene i Vesterålen, har måttet innføre regionale retningslinjer for å bekjempe koronasmitten. Retningslinjene ble gjeldende 24. juli kl 00.00, og varer til og med 31. juli.

Ordfører Knut Nordmo i Andøy sier at han beklager at næringsseminaret må utsettes. Han og resten av deltakerne fra Andøy kommune hadde gledet seg til Senja-besøket, står det i pressemeldingen fra SPORLØFT.