Etter noen dager slo fiskerne i Lakselva til:

Har tatt opp kampen mot pukkellaksen

Torsdag ettermiddag slo laksefiskerne til. Natta før ble Lakselva stengt av med to garn slik at ingen fisk klarte å gå opp - torsdag ettermiddag ble det satt ut garn lenger ned for å fange pukkellaksen som er høyst uønsket i vassdraget.

TAR OPP KAMPEN: Laksefiskerne har nå tatt opp kampen mot den uønskede pukkellaksen i Lakselva. 

nyheter

Styreleder Per Øyvind Winther i Laukhelle Lakselva forteller at tilstrømminga av pukkellaks har vært stor og voksende de siste dagene i elva - så stor at omtrent all annen villfisk har trukket seg unna pukkellaksen som egentlig er ganske aggressiv av seg.

ORDNET GARNENE: Her har laksefiskerne ordnet to garn som ble satt ut i elva.  Foto: Stein Wilhelmsen

– De siste dagene har vi sett at omtrent all villfisk i vassdraget har trukket seg unna den økende mengden av pukkellaks som har søkt hit, sier Winther.