I dag har de hentet driftstilbehøret fra Hugos Pub: «Vi står maktesløse overfor dette»

På sin Facebook-side skriver Hugos Pub på Finnsnes at MMG drift i dag henter ut driftstilbehøret lagmannsretten mener at MMG drift har krav på.

HENTER UT UTSTYR: MMG Drift har torsdag vært og hentet ut driftstilbehør fra Hugos Pub.   Foto: Lars Olav Rege

nyheter

Folkebladet skrev søndag i forrige uke at lagmannsretten hadde kommet til en helt annen konklusjon enn det tingretten hadde kommet til, og at Finnsnes Handelspark AS dermed må utlevere både driftstilbehøret og betale saksomkostningene for behandlinga i ting- og lagmannsretten.


Lagmannsretten snudde opp ned på tingrettens avgjørelse:

Må utlevere driftstilbehøret

8. juni slo tingretten fast at kjøperen av konkursboet etter Hugos Pub ikke hadde rett til å hente ut bord, lamper, lys, instrumenter, kjøkkenutstyr og en rekke rekvisitter fra lokalene. Den avgjørelsen er ikke lagmannsretten enig i, og nå må Finnsnes Handelspark AS utlevere både driftstilbehøret og betale saksomkostningene for behandlinga i både ting- og lagmannsretten.


Torsdag valgte Hugos Pub å informere på Facebook-siden sin om at MMG drift var kommet for å hente driftstilbehøret.