Godt i gang med bygginga av første pumptrack i Midt-Troms:

Snart kan syklene rulle her

Da han ble spurt om å være prosjektleder for bygginga av en pumptrack, måtte han først finne ut hva en pumptrack var. Men nå vet han det, og et lite stykke inn i juli håper Bjarne Olsen at de første syklene skal rulle i millionsatsinga som nå materialiserer seg på Olsborg.

FØRSTE I MIDT-TROMS: Her bygges nå den første pumptrackbanen i Midt-Troms. Prosjektleder Bjarne Olsen håper at de første syklene skal kunne rulle i anlegget på Olsborg litt inn i juli.  Foto: Gjermund Nilssen

nyheter

– Ja, så langt er det ingen skjær i sjøen. 7. juni startet arbeidet her, og førstkommende fredag skal grunnarbeidet være ferdig. Mandag starter legginga av asfalt, og da tar det inntil to uker før banen skal være klar. Det er klart at jeg gleder meg til det, sier Bjarne Olsen, olsborgmannen som er prosjektleder for bygginga av den første pumptrackbanen i Midt-Troms.

Finansiering på plass

Det er Sogndal-firmaet Rekkje stiutvikling som har oppdraget med å bygge sykkelbanen. De har spesialisert seg på bygging av slike anlegg, og prosjektet i Målselv skal de fullføre innenfor ei tidsramme på fire uker.