Varaordfører Martin Nymo er lei giftig stemning og Muppet show-tendenser i målselvpolitikken:

– Det ser ut som en kampanje for å svekke ordførerens autoritet

Lange møter, flisespikkeri om småting, snubletråder for ordføreren og generelt veldig dårlig stemning mellom posisjonen og opposisjonen. Slik ser målselvpolitikken ut på tur inn i sommeren 2021. Med varaordfører Martin Nymos øyne. Og han er lei av spillet.

LEI AV DÅRLIG STEMNING:  Høyres varaordfører Martin Nymo er lei av dårlig stemning og Muppet show-tendenser i målselvpolitikken. Og han gir navngitte opposisjonspolitikere mye av skylda for at det er blitt slik.   Foto: Gjermund Nilssen

nyheter

– Ja, jeg vil rett og slett ikke bruke så lang tid på møter der det flisespikkes og føres lange diskusjoner om småting. For meg ser det ut som om dette er en kampanje fra Arbeiderpartiet og Venstre som har som mål å svekke ordførerens autoritet og svekke oss i Høyre og Senterpartiet. Og jeg må innrømme at jeg har spurt meg selv om jeg gidder dette lenger, sier Martin Nymo, Høyre-politikeren som er varaordfører i Målselv, og som med dette leverer ei bredside mot deler av den opposisjonen som også er hans politikerkolleger i Målselv.

Mobbing

Nymo sier at han har forståelse for at opposisjonen ønsker og skal drive opposisjonspolitikk, men han synes for lengst at grensen er passert og at det har festet seg ei giftig tone i kommunestyresalen i Målselv.