Fikk politikerros for økonomistyringa

Det er slett ikke alle som får tverrpolitisk ros av kommunestyret i Målselv. Men det fikk kommunedirektør Frode Skuggeddal og hans administrasjon for måten de har håndtert kommuneøkonomien på gjennom det krevende koronaåret 2020.

FIKK ROS:  Kommunedirektør Frode Skuggedal (t.h.) fikk både tverrpolitisk ros for økonomistyringa og spørsmål om styrken på ryggraden sin i onsdagens kommunestyremøte i Målselv. Men til slutt sto rosen igjen, og i vedtaksform ble det konfirmert gjennom enstemmige vedtak som godkjente både årsregnskapet for 2020 og tertialrapporten for de fire første månedene i 2021.  Foto: Gjermund Nilssen

nyheter

– Dette er "bulls eye". Dette er innertier, sa Venstres Roar Sollied, og med det uttrykte han det et samlet kommunestyre tenkte da årsregnskapet for 2020 ble behandlet av kommunestyret onsdag.

Etter at fondsdisposisjoner og strykninger er gjort sitter nemlig Målselv igjen med et årsregnskap i balanse, og det hører også med til historia at årsregnskapet nok en gang ble levert i tide og returnert uten anmerkninger fra revisjonen.