Interessen har skutt i været: Dette mener toppturentusiastene kan være grunnen

Det er ingen tvil om at interessen for topptur på ski, og da gjerne randoneé, har økt mye de siste årene. Maximilian Bie, Ingrid Andréa Gulbrandsen og Intersport-sjef på Finnsnes, Tore Jacobsen, er alle store toppturentusiaster. De forteller om den stadig økende trenden.

TUR: Elias Valøy, Maximillian Bie og Eirik Solvang opp ei renne i Lyngen.   Foto: Privat

nyheter

– De siste to-tre årene har interessen for topptur på ski for alvor skutt i været. Parkeringsplasser rundt omkring på de mer kjente toppturfjellene er ofte fulle, og jeg ser stadig flere og flere folk i fjellet når jeg kjører. Det har blitt en skikkelig boom — en ordentlig «hype», innleder langrennsløper Maximilian Bie.

Sjekk ut noen elleville triks Bie og kompisene gjør lengre ned i saken.