Troms fylkestrafikk fraråder alle kollektivreiser

Etter samråd med smittevernapparatet til Tromsø kommune fraråder Troms fylkestrafikk nå kollektivreiser med buss, hurtigbåt og ferge — i hele Troms. De nye reiserådene gjelder fra og med i morgen, torsdag 25.mars.

FRARÅDER: Troms Fylkestrafikk fraråder alle kollektivreiser frem til nye retningslinjer kommer.  Foto: Lars Olav Rege

nyheter

På bakgrunn av nye nasjonale anbefalinger og regler, og etter samtaler med smittevernapparatet til Tromsø kommune, frarådes nå kollektivreiser i hele Troms frem til nye retningslinjer kommer. Reiserådene gjelder frem til 12.april i denne omgang.

– Vårt budskap er enkelt, ikke reis kollektivt — hvis det ikke er helt nødvendig. Må man reise kollektivt — bruk munnbind, sier fylkesråd for samferdsel, Kristina Hansen (Ap).