Eiendomsmegler med et bredt blikk

– Målet vårt er ikke å bare fotografere fasade, kjøkken og bad. Det forteller Silje-Charina Skog som har startet opp nytt meglerfirma på Finnsnes.

SATSER: Silje-Charina Skog fra Sørreisa er utdannet jurist og har tatt eiendomsmeglerbrev. – Jeg bestemte meg for at det er dette jeg brenner for og det jeg liker å gjøre. Da vil gjøre det med hud og hår, for det er litt den typen jeg er, sier hun.  Foto: Amund Granberg Hansen

nyheter

For få måneder siden var lokalene i Storgata fylt av diverse pepperkakebygninger. Nå har veggene blitt malt grønne og lokalene huser Nordvik Finnsnes, en ny eiendomsmegler i Midt-Troms.

Rendyrket megler

Det er Silje-Charina Skog fra Sørreisa som har startet opp det nye firmaet, som er en franchise i eiendomsmeglerkjeden Nordvik. Kjeden er mer kjent sør i Norge og aktøren på Finnsnes er nå den nordligste i landet.