Positivt overrasket, men minner om at situasjonen fortsatt er uavklart

Kommuneoverlege Aslak Hovda Lien er spent på hva den neste uka vil bringe.

HEKTISK: Kommuneoverlege i Senja og Sørreisa, Aslak Hovda Lien, er glad for at så mange prøver kom tilbake med negativt svar. Man han minner samtidig om at situasjonen på ingen måte er avklart.  Foto: Lars Olav Rege

nyheter

Fredag morgen meldte Senja kommune at alle tester som ble tatt onsdag, var kommet tilbake med negativt resultat — med unntak av en prøve som var inkoklusiv.

– Det er sånn med prøveanalyser — av og til kan ting med analysene hverken konkludere med ja eller nei. Det skjer en gang i blant og man må bare ta den på nytt. Inkoklusiv betyr bare at man hverken kan si det ene eller det andre, forteller kommuneoverlege Aslak Hovda Lien til Folkebladet.