Elisabeth er lei av å måtte kjøre fem mil for å hente en pakke:

– Posten er distriktsfiende nr. 1

Elisabeth Müller er en aktiv pensjonist som trives med å bo desentralt midt i Målselvdalen. Men hun hadde trivdes enda bedre dersom hun hadde sluppet å kjøre fem mil for å hente en pakke.

POSTOPPRØRT: Elisabeth Müller er lei av å måtte kjøre fem mil, fra hjemmet sitt nedenfor Rundhaug til postutleveringsstedet i Øverbygd, for å hente ut pakker fra Posten. Hun mener Posten opptrer distriktsfiendtlig og nå håper hun at Posten snarest mulig kan få på plass et utleveringssted for pakker på Rundhaug.   Foto: Gjermund Nilssen

nyheter

– Det er helt ufattelig at politikerne lar denne galskapen få fortsette, og til og med tilta. Og det verste er at de samme politikerne ikke ser paradokset og faktisk lurer på hvorfor folk ikke vil bo i distriktene lenger.., sier Elisabeth Müller.

Hun bor på Maukdal, fem kilometer nedover i Målselvdalen fra «sentrum» i tettstedet Rundhaug, og postadressen hennes er da 9336 Rundhaug. Det kuriøse med dette postnummeret er imidlertid at Posten ikke har noe utleveringssted for pakker på Rundhaug, og innbyggerne må derfor kjøre til Øverbygd for å få hentet ut pakker fra Posten. For Elisabeth innebærer dette en kjøretur på fem mil tur-retur, og det er en kjøretur hun må ta både titt og ofte.