Reagerer på at sjømatveiene ikke ble prioritert: – En skandale

Fylkestingsrepresentant Tom Erik Forså (Frp) synes det er oppsiktsvekkende at fylkeskommunen ikke søkte på penger til veiprosjekter på sjømatveiene på Senja.

REAGERER: Fylkestingsrepresentant for Fremskrittspartiet, Tom Erik Forså.  Foto: Privat

nyheter

– Jeg synes det er fullstendig skandaløst, når man har muligheten til å søke på ekstraordinære penger som dette. Ett av kjerneområdene for oppgradering og vedlikehold, er sjømatveiene på Senja, sier Forså.

I fjor økte Stortinget tilskuddsordningen for vedlikehold av fylkesveier med 400 millioner kroner. I forrige uke offentliggjorde Troms og Finnmark Fylkeskommune hvilke prosjekter de har søkt på, til en sum på 66,50 millioner totalt. Sjømatveiene på Senja var ikke på listen.