Tidligere ansatte på Hurtigruten:

Påstår «ulydige» arbeidere ble straffet med degradering til eldre skip

Flere tidligere ansatte i Hurtigruten står nå frem etter at Kristian Sæterhaug tok et knallhardt oppgjør med rederiet på Facebook. - Ansatte som snakket mot ledelsen ble revet opp fra sitt arbeidsmiljø og omplassert til andre skip, sier Jan Tveråbakk.

TIDLIGERE ANSATT: Jan Tveråbakk jobbet 18 år i Hurtigruten. Han sier det var vanlig å omplassere ulydige ansatte til mindre attraktive hurtigruteskip.  Foto: Privat

nyheter

(iTromsø) – Det var slik jeg trodde det var, men håpet ikke var riktig, sier Jan Tveråbakk (66) til iTromsø.

Han har lest innlegget til Kristian Sæterhaug som søndag kveld tok et knallhardt oppgjør mot sin tidligere arbeidsgiver Hurtigruten på Facebook. I innlegget tar han bladet fra munnen og forklarer hvorfor han valgte å si opp en fast stilling i Hurtigruten.