Bedriften har blitt en stor suksess — nå flytter de inn i Andersen-gården

Sigdal Finnsnes har blitt til en stor suksess siden de startet opp på Finnsnes i 2018. Nå har trioen bak butikken kjøpt lokale i Andersen-gården og flytter butikken dit. Samtidig røper de store planer for veien videre.

FLYTTER: Sigdal Finnsnes har kjøpt lokale i Andersen-gården på Finnsnes og flytter butikken dit. Fra venstre: Oddbjørn Torheim, Odd Lyngmo og Kåre Simonsen.   Foto: Susanne Noreng

nyheter

Odd Lyngmo (55), Kåre Simonsen (66) og Oddbjørn Torheim (50) hadde alle tre jobbet i en årrekke i kjøkkenbransjen hver for seg og for andre, før lysten til å starte noe eget tok overhånd. Høsten 2018 tok de sjansen og startet opp sin egen Sigdal-butikk på Finnsnes. Det har de ikke angret på. På to og et halvt år har kjøkken-, bad- og garderobeforretningen rukket å bli til en stor suksess.

– Ja, det må vi kunne si. Det har helt klart blitt en suksess, og vi må få takke folk i Midt-Troms for den støtten og velviljen vi har opplevd. Vi har blitt tatt veldig godt imot, smiler Odd, Kåre og Oddbjørn.