Fikk tak i gjerningspersonen kjapt takket være nytt kamerasystem:

– Systemet fungerer utmerket av seg selv

– Vi vet at det innimellom er folk inne her, men med det nye systemet har vi kontroll på hvor de tar seg inn, hvor de befinner seg og hvilke biler de går i, sier Tor Magne Haldorsen, ved Haldorsen AS i Sørreisa.

OVERVÅKET: Her tar gjerningspersonen seg inn på området. Dett er bilder fra det termiske overvåkningskameraet.  Foto: Privat

nyheter

Det var natt til lørdag at en innbruddstyv tok seg inn på området til Haldorsen AS i Sørreisa. Klokka 00.45 fikk Tor Magne Haldorsen telefon om at det var bevegelse inne på området. Han dro avgårde og ringte politiet.

– De responderte bra og kom ganske fort, men bilen forlot før vi fikk oversikt over hva som var tatt. Men med kamerasystemet vi har, så kunne vi se at det var folk inne på det inngjerda området. Her skal det ikke være folk, forteller Haldorsen, som er ansvarlig for overvåkningssystemet ved bedriften.