Campingplass går til sak mot entreprenørfirma:

– Vinglassene danser samba på bordene her

Bardu Camping og Turistsenter går til sak mot entreprenørfirmaet Hent. De mener at selskapet har gitt dem store tap i årets turistsesong.

CAMPING: Bardu Camping og Turistsenter ligger litt utenfor sentrum av Setermoen. Styreleder for overnattingsplassen sier at støy- og støvplager fra entreprenørfirmaet Hent gjør at gjestene rømmer fra campingen deres. Derfor går han nå til sak.   Foto: Privat

nyheter

I vår begynte Hent arbeidet på utbygginga av barne- og ungdomsskolen i Bardu kommune. Nærmeste nabo til skolen, er Bardu Camping og Turistsenter. Etter at arbeidet på skolen staret, mener styrelederen i Bardu Camping og Turistsenter, Jan Haukland, at de har lidd økonomiske tap på grunn av måten entreprisen blir utført på.

Han forteller.