Olav Alexander Grande (30) overtar som daglig leder: – Fristende å prøve noe å nytt

Etter 15 år på havet går Olav Alexander Grande i land og blir daglig leder for Selstad i Senjahopen.

SKIFTER BEITE: Olav Alexander Grande ser med spenning fram til å tilby salg og service av redskaper til fiskeri- og oppdrettsnæringa. Fra lageret i Senjahopen kan han tilby det meste av alt som næringa trenger. Begge foto: Vidar Bjørkli  Foto: Vidar Bjørkli

nyheter

På havet har Grande vært både fisker, dekkssjef og styrmann. De siste seks-syv årene har han jobbet på arbeidsbåt i oppdrett, først som fartøysjef i Frøy nord og siden juni i år som mannskap ved Flakstadvåg Laks. Her slutter han ved utgangen av året for å begynne i Senjahopen 1. januar.

– Det er fristende å prøve noe nytt. Jeg har vært leder i mange år på havet, nå kan det være spennende å prøve seg som leder på land. Det kan være greit også å få fast grunn under føttene, smiler 30-åringen, som er bosatt på Silsand.