Det lokale hjelpekorpset handlet raskt da ulykken skjedde:

– Jeg ringte to av medlemmene våre som bor bare noen hundre meter unna ulykkesstedet

Etter redningsaksjonen der en bil havnet i en elv i Bardu, hylles Røde Kors Hjelpekorps i Bardu for sin innsats.

UTFORKJØRING: Lørdag ettermiddag havnet en bil utenfor veien og landet i elva ved Strømsli bru. Ekteparet som satt i bilen ble reddet ut av bilen og fløyet til UNN. Hovedredningssentralen Nord-Norge uttalte at redningsaksjonen er et eksempel på god samhandling mellom nødetater og redningsressurser.   Foto: Stein Wilhelmsen

nyheter

Korpsleder Georg Omsted var til stede og ledet redningsaksjonen som høster mye ros.

– Det er veldig hyggelig med all skryten vi har fått for hvordan situasjonen ble håndtert. Men det er viktig for meg å understreke at det var mange forskjellige involverte her som gjorde en kjempegod innsats. Men siden vi er en frivillig organisasjon som gjør dette på frivillig basis, er det kanskje derfor folk blir litt imponert, tror han.