Etter mange år med forsøk på salg har det plutselig dukket opp en lokal kjøper

Biltech kjøper byggene til Lians for 13 millioner

Etter at Lians Caravan & Fritid i flere år har prøvd å få solgt eiendommen på Andslimoen har en lokal kjøpet dukket opp. Biltech med daglig leder Lars Storsletten i front har nå inngått en salgsavtale på 13 millioner kroner.

ENIGE: Her ser vi fra venstre Arild Lian som etablerte Lians Caravan & Fritid på Andslimoen i 1985, Hege Lian som er daglig leder i dag, og Lars Storsletten fra Biltech som nå har inngått avtale om kjøp med Lians. Til venstre bak ser vi Lians-eiendommen.  Foto: Stein Wilhelmsen

nyheter

Nå er det ikke slik at bobilfirmaet ved rundkjøringa på Andslimoen flytter ut med det første. Det vil ikke skje før en gang i 2022. Og parkeringsplassen for bobiler og andre kjøretøyer like ved rundkjøringa er ikke med i salgssummen.

Torsdag formiddag møtte både selger Hege Lian og kjøper Lars Storsletten pressen for å forteller om detaljene i forbindelse med kjøpet. Lian fortalte da at Norgesgruppen i flere år har vært en mulig kjøper, men de forsvant som alternativ fordi det ikke ble gitt tillatelse for detaljhandel i disse lokalene.