Bil i Nord-konsernet har hatt et meget godt driftsresultat så langt i 2020

- Vi står støtt i bilbransjen

Bilbransjen fikk i mars som alle andre bransjer koronapandemien å hanskes med. Men så langt i år er resultatene i konsernet faktisk bedre enn i fjor.

STYRER MOT ET STERKT DRIFTSÅR: Til tross for koronapandemien som nådde Norge med full kraft i mars kan daglig leder Morten Linaker i Bil i Nord Finnsnes se tilbake på et meget godt driftsresultat så langt i år.  Foto: Stein Wilhelmsen

nyheter

Noe som også gjelder for Bil i Nord på Finnsnes, der daglig leder Morten Linaker kan bekrefte at driftsresultatet etter 7 måneder av 2020 faktisk ligger over fjoråret, det altså til tross for at man i en periode etter at Norge ble stengt ned var usikre på hvordan det ville innvirke på salget av biler i Norge.

Langt bedre enn forventet

– Så langt har vi en prosentgrad på driftsresultatet på 4,5 prosent, og i denne bransjen regnes alt over tre prosent på drifta som brukbart, sier Linaker. Bil i Nord Finnsnes tilhører Bil i Nord-konsernet som teller totalt ni bilforhandlere fra Mosjøen og til Tromsø.