Tilbake på Senja etter elleve år:

– Det er ikke en så liten del av hjertet vårt som er knyttet til denne plassen

I sommer er Jon-Sverre Servan for tredje gang på plass for å vikariere som prest på yttersida. Sommeren 1990 flyttet han og familien til Skaland og ble boende i fire år. På disse årene opplevde de et fantastisk felleskap, og Senja har en helt spesiell plass i hjertet fremdeles.

TILBAKE PÅ SENJA: Prest Jon Sverre Servan er endelig tilbake i Mefjordvær kjerke etter elleve år. Her demonstreres korona-nattverd sammen med kirketjener og gammel venn Marit Reiertsen.  Foto: Marie Bråthen

nyheter

Ut fra den gamle prestegården på Skaland kommer en mann med hvitt skjegg og caps på hodet. 68 år gamle Jon Sverre Servan fra Bodø er tilbake på yttersida av Senja for å vikariere som prest i sommer.

Berg prestegård slik den står i dag er fra 1925, men har tømmer som stammer helt tilbake fra 1800-tallet.