Mener politiet slo sønnen så nesa knakk – nå er forholdet anmeldt

Mannen i 20-årene som ble pågrepet etter knivhendelsen utenfor Esso i juni, har anmeldt politiet for kroppskrenkelse.

SKADER: Mannen i 20-årene involvert i knivhendelsen natt til 14. juni utenfor Esso på Finsnnes mener politiet påførte han unødvendige skader. Foto: Privat 

nyheter

Hendelsen fant sted natt til 14. juni hvor bevæpnet politi rykket ut til Esso i Finnsnes sentrum etter meldinger om knivtrussel. Mannens far, forteller til Folkebladet at sønnen mener det hele var en misforståelse.

Han forklarer det slik at bilen sønnen stoppet på bensinstasjonen etter bilen fusket. Han visste det var noe galt med vakuumslangen og tok med seg en Letherman (lommekniv red. anm), åpnet motorrommet og startet med å jobbe på slangen. Deretter skal en gjeng med unge voksne ha tilnærmet seg sønnen med en truende adferd. En Gardia-vakt skal ha blitt tilkalt for å roe ned situasjonen, og sønnens kjæreste ba vakta ringe politiet for å bistå i situasjonen.