Lenvik frivilligsentral utsatt for økonomiske kutt:

Økonomiske kutt vil ramme de svakeste i samfunnet

Innsatsen ved Lenvik frivilligsentral som årlig utgjør minst 12,5 årsverk og har en verdi på 6,5 millioner kroner er truet. – Kutt vil ramme de svake gruppene, sier en av de frivillige, Åse Hansen Indrevoll.

VIL RAMME: Bekymringen er stor for konsekvensene av kutt ved Lenvik frivillighetssentral. – Dette betyr at vi må kutte i prosjektene rettet mot brukere som barn, ungdom, eldre, uføre, vanskeligstilte og folk med dårlig økonomi, sier Åse Hansen Indrevoll, en av de frivillige ved sentralen.   Foto: Sindre Jensen

nyheter

Kommunestyret i Senja kommune skal ta stilling til kutt i tilskuddet eller ikke på møte 18. juni. En av de frivillige, Åse Hansen Indrevoll har vært med siden oppstarten for 30 år siden.

Fikk et bedre liv med sentralen

– Det har vært litt fra og til disse årene, men de siste 4–5 årene har jeg vært mye der som frivillig, sier Hansen Indrevoll.