Foreløpig gladmelding om sykehjemsbeboere i karantene

Etter ei uke i karantene viser de 17 beboerne ved sykehjemmet på Sør-Senja ingen tegn til luftveissymptomer. En person i Senja er også friskmeldt etter å ha vært syk av Covid-19-viruset.

INGEN TEGN: Etter ei uke i karantene viser de 17 beboerne ved sykehjemmet på Sør-Senja ingen tegn til luftveissymptomer. En person i Senja er også friskmeldt etter å ha vært syk av Covid-19-viruset.   Foto: Linda Pedersen

nyheter

Da kommuneoverlege Aslak Hovda Lien i Senja, Sørreisa og Dyrøy snakket med avdelingslederen ved sykehjemmet på Sør-Senja mandag morgen, fikk han overbrakt gode nyheter.

– Beboerne har så langt vært i karantene i ei uke. Ingen har så langt fått noen symptomer. Dette er fantastisk gode nyheter. Helt supert. Jeg kan ikke uttrykke godt nok hvor glad jeg er for det, sier Hovda Lien.