Karantenebestemmelser skaper stort engasjement

Bardu-ordføreren talte makta midt imot

Debattinnlegget «Fingrene av fatet, Mæland» fra Bardu-ordfører Toralf Heimdal (Sp), der han irettesetter justisministren, har skapt et voldsomt engasjement. Innlegget er i skrivende stund lest av 25. 000 personer på Folkebladet nett.

ENGASJEMENT: Bardu-ordfører Toralf Heimdal (Sp) har skapt et voldsomt engasjement med sitt debattinnlegg «Fingerne av fatet, Mæland». I skrivende stund er innlegget lest av 25. 000 personer på Folkebladet nett.   Foto: Privat

nyheter

Bardu kommune har innført karantenebestemmelser for folk fra Sør-Norge. Det samme har store deler av by- og landkommuner i Troms og Finnmark gjort. Det liker ikke justisminister Monica Mæland, som har bedt kommunene om å oppheve forbudet fordi Norge nå er inne i andre og tredje fase av koronapandemien. Da er ikke slike lokale karantenebestemmeler viktige lenger, mener ministeren.

Nord-sør-konflikt?

Toralf Heimdal har en klar melding til statsråden: – Fingrene av fatet, Mæland.