Ny vedlikeholdskontrakt på tunnel underskrevet

Den første kontrakten for den nye fylkeskommunen innen samferdsel er på vedlikehold av tunneler er nå underskrevet. Kontrakten administreres fra Finnsnes, og den første jobben blir gjort på Senja.

KONTRAKT: Fra venstre står kontrollingeniør Kristian Magnussen og byggeleder Geir Larsen fra fylkeskommunen og daglig leder Are Oxholm fra AG Tunell ser frem til å sette i gang med arbeidet. Foto: Troms og Finnmark fylkeskommune  Foto: Troms og Finnmark fylkeskommune

nyheter

Det skriver Troms og Finnmark fylkeskommune på sine nettsider.

Kontrakten har en verdi på 35 millioner kroner i året – og går over ett år med opsjon på ett pluss ett år. AG Tunell skal gjøre vedlikeholdsarbeid på skader og mangler på tuneller i Troms og Finnmark, samt eventuelle skader som oppstår i kontraktsperioden. Eksempel på arbeid som skal utføres er sikring med sprøytebetong på fjell, brannsikring og sprengningsarbeider for å oppnå ønsket frihøyde.