Nyhetsdøgnet fredag 14.februar

En kort oppsummering av nyhetsdøgnet lokalt, regionalt, nasjonalt og globalt.

  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

nyheter


03.51, Tromsø: UP stanset en sjåfør på Tromsøya som ikke hadde gyldig førerrett for bil. Fører fremsto også som ruspåvirket og ble fremstilt for blodprøve ved legevakta. Passasjeren i samme bil ble også kontrollert da han fremsto som ruset. Begge er anmeldt for forholdene, melder politiet.

03.49, Sogn: Nødetatene rykket klokken 03.21 ut til brann i et naust i Sogn. Det er meldt at brannen skal ha spredd seg videre til en låve og noen båter på stedet. Skal være tett bebyggelse av trehus, så det er fare for spredning til andre bygninger, skriver Vest politidistrikt på twitter. Ingen personer er savnet eller skadet og klokka 05.15 meldes det om at naust og låve er nedbrent.

03.46, Tromsø: Det har vært en ordensforstyrrelse i Tromsø sentrum og to personer er involvert, melder politiet på twitter. Personene hadde kranglet og vært høylytt. Politiet bortviste dem fra sentrum.

02.22, Bjerkvik: UP stanset en fører av en bil som mistenkes for ruskjøring. En mindre mengde narkotika og brukerutstyr ble funnet i bilen. Føreren, som er en mann født i 1991, ble fremstilt for bevissikring. Anmeldes og får førerkortet beslagslagt, melder politiet i Nordland på twitter.

01.14, Oslo: Brannvesenet slokket natt til fredag en brann som var blitt påsatt under en bil i Holsts gate på Sagene i Oslo. Les mer her.