Meglerens beste tips til unge som skal inn på boligmarkedet

Vetle Larsen (22) flyttet for ett år siden tilbake til byen for å jobbe som eiendomsmegler. Dette er hans beste tips til unge som skal kjøpe bolig.

EIENDOMSMEGLER: – Det er også lurt å ta med en fagperson eller et familiemedlem med byggteknisk forståelse på visningen, sier Vetle Larsen (22) til unge boligkjøpere.  Foto: Gisken Amanda Eriksen

nyheter

Da Vetle Larsen var ferdig å studere eiendomsmegling på BI i Bergen i 2018, vendte han snuten hjem til Harstad igjen. I skrivende stund har han jobbet i Eiendomsmegler 1 i fire år, ett av dem som fast ansatt.

– Det har gått kjempebra og jeg trives godt. Det er et yrke som krever at en setter av mye tid. Det er litt klisjé å si det at det ikke er en åtte–fire jobb, men en må være tilgjengelig hele tiden. Jobben er en livsstil, men det å kunne bidra i en av de viktigste avgjørelsene til folk flest, nemlig kjøp og salg av bolig, gir mye glede, sier Larsen til Harstad Tidende.