Varm julefeiring på kanariøyene

16 prosent av oss planlegger å feire jula i utlandet i år. Det er særlig Kanariøyene som lokker.

STRANDLIV: Mens de fleste nordmenn feirer tradisjonell jul omgitt av snø og kulde, oppgir 10 prosent at de har planer om å bade og sole seg i juleferien.   Foto: Shutterstock / NTB scanpix /

nyheter

Det var herlig med en uke i varmen sammen med familien. Vi hadde tatt med oss pinnekjøtt og noen julegaver, så selve julaften ble ikke så annerledes enn den pleier likevel, forteller Tina R. Askø. Hun tilbrakte fjorårets jul med familien på Gran Canaria.

– Hovedgrunnen til at vi reiste, var at vi skulle feire mor som ble 60 år i begynnelsen av desember. Samtidig hadde vi tidligere snakket om at det hadde vært greit å reise bort i jula for å slippe det verste «julemaset», så da slo vi to fluer i en smekk, forklarer Tina.