– Kjempespennende å få liv i bygget

Sørreisa kommunestyre vedtok å renovere og bygge om gamle «kokkeskolen». Nå skal det bli et flerbrukshus med både bibliotek, frivillighetssentral og musikkskole.

RENNOVERES: Den så kalte «kokkeskolen» i Sørreisa skal rennoveres. Nå ønsker ordføreren tips om hva bygget skal hete på folkemunne. Bildet er fra når skolen var aktiv i 2011.   Foto: Reidar Ingebrigtsen

nyheter

Det var et politisk flertall som stilte seg bak rennovering av den gamle «kokkeskolen» i Sørreisa torsdag.

– Det var egentlig den eneste saken det ble en skikkelig debatt og litt uenighet om under kommunestyremøtet. AP og SV trakk det lengstre strået og vedtok å renovere bygget til et aktivitetshus. Det blir kjempespennede å få liv i bygget, som har stått tom i flere år nå, sier Sørreisa-ordfører, Jan-Eirik Nordahl til Folkebladet.