Om protokoll som ble unndratt valgkampen:

– Absolutt ingen fillesak

Når ordfører Hege Myrseth Rollmoen (Ap) i Lavangen leser oppslaget lørdag i Folkebladet, utbryter hun: – Jeg er målløs over det som står i avisen. Nå vil hun ha åpenhet og rydde opp.

MÅLLØS: – Jeg er målløs, sier ordfører Hege Myrseth Rollmoen og leser oppslaget i Folkebladet om daværende Senterpartileder Svenn Ole Wiik, som av politiske årsaker trenerte en sak i kontrollutvalget der han er medlem. 

nyheter

Ordføreren viser til uttalelsen fra nåværende leder i kontrollutvalget Svenn Ole Wiik (Sp) som bevisst lot være å skrive under protokollen fra et møte i kontrollutvalget i juni og dermed holdt det unna valgkampen.

– Han var jo også leder av Senterpartiet da, men jeg kan ikke forestille meg at partiet lokalt sto bak dette. Det må være et utspill fra han selv, legger hun til.